2015 articles

 • Nieuw Tour Dashboard

  4 augustus 2015 written by Maas-Maarten Zeeman

  In de fietsvakantie hebben we een Garmin Oregon 600 gebruikt. Super handig, want een spoorzoeker komt altijd wel van pas.

  Lees meer
 • Naar Hoofddorp

  4 augustus 2015 written by Maas-Maarten Zeeman

  We kijken allebei terug op een leuke fietsvakantie. 716 km door Nederland en Duitsland. Het was nog even moeilijk om thuis te komen vanwege een fietspad afsluiting. We zagen geen omleiding aangegeven we hebben dus zelf wat moeten improviseren. Trap op, over de gegraven kabelgoten heen springen en…

  Lees meer
 • Bijna Thuis

  4 augustus 2015 written by Maas-Maarten Zeeman

  De laatste fietsdag was erg mooi. Door de bossen vanaf Veenendaal naar Nederhostt den Berg. We wilde namelijk op visite bij opa en oma. Een ritje van ongeveer 60 km. Daar aangekomen na een rit door de bossen werden we uitgenodigd om te blijven eten.

  Lees meer
 • Bad Bentheim - Schöpingen

  29 juli 2015

  Vandaag willen we het einde van de Vecht bereiken. Dat ligt in Darfeld. Onderweg zijn er alleen weinig campings. Daarom hebben we besloten om de tent in Schöpingen neergezet en zijn we na het avondeten door de regen naar de bron gereden. Er lagen heel wat bomen over de weg.

  Lees meer
 • Het kasteel van Bad Bentheim

  29 juli 2015

  Storm op komst. Dus we houden vandaag een rustdag om het kasteel goed te bekijken. Ik ben er ooit, bijna 30 jaar geleden geweest met werkweek.

  Lees meer